Quality
for your
Skin

Skymedic® by QSkin 

Skymedic huidverbeterende behandelingen, cosmeceuticals en nutricosmetics  

Skymedic (Spanje) is producent van producten voor huidverbeterende behandelingen, Skinox cosmeceuticals en voedingssupplementen (nutricosmetics), die samen een ‘trilogie’ vormen om optimale resultaten voor je huid te kunnen krijgen. QSkin biedt de volgende therapieën en producten van Skymedic aan:

 • Photobiodynamic Therapy voor gezicht, hals en decolleté
 • Nutricosmetics
 • Serums
 • Sun & Skin Protection
 • Haargroei
 • Deep serums voor microneedling
 • 360° Kits

Photobiodynamic Therapy

voor gezicht, hals en decolleté

Photobiodynamic
Therapy

voor gezicht, hals en decolleté

Deze fotodynamische therapie is een vorm van lichttherapie waarbij de huidcellen door toepassing van Skinox-producten gevoelig worden gemaakt voor de combinatie van zuurstof en licht, die de huid in staat stelt zichzelf te regenereren en herstellen. De huidverbeterende Skinox-producten bevatten lichtgevoelige ingrediënten die door het FotoAge masker worden geactiveerd. Iedere indicatie heeft een andere dieptewerking, en dus een andere kleur licht nodig.  

Een behandeling met FotoAge en Skinox bestaat uit verschillende stappen, meestal 5 of 6, afhankelijk van de indicatie. Een behandelplan bestaat uit 4 sessies in de kliniek in combinatie met producten voor thuisgebruik, zoals een serum en zonbescherming, maar ook nutricosmetics die de huid van binnenuit voeden en stimuleren.  

Fotobiodynamische therapie is geschikt voor de behandeling van melasma, rosacea, acne, pigmentatie, rimpels, huidveroudering en een huid met zonschade.  Door het volgen van het behandelplan worden zichtbare resultaten behaald, zonder pijn en zonder downtime. 

Nutricosmetics

Skymedic nutricosmetics zijn doelgericht ontwikkeld als ondersteuning voor verbetering van huid (en haar) van binnenuit en maken samen met de behandelingen en de cosmeceuticals deel uit van de complete Photobiodynamic Therapy. 

De volgende nutricosmetics zijn verkrijgbaar:  

 • Colagenox 
 • Hyalurox 
 • Fotoskinox 
 • Hairox  

Serums

Met een hoog percentage actieve ingrediënten. Om de behandelingen te ondersteunen en het resultaat van de behandelingen te optimaliseren. 

Sun & Skin Protection

Je optimale bescherming tegen de negatieve invloeden op je huid van uv-straling, zonlicht en blauw licht. Maar ook een soort milieuschild – tegen de schadelijke gevolgen van omgevingsfactoren.
Completer kunnen we onze bescherming niet maken.

Haargroei

Voor het tegengaan van haaruitval. En het bevorderen van nieuwe haargroei. Compleet assortiment aan hoogwaardige producten met bijzondere ingrediënten gericht op problemen met haargroei. Inclusief alopecia.

Deep serums voor microneedling

Microneedling met deep serums, die doen wat ze zeggen: diep je huid ingaan.
Voor een diepgaande vorm van huidverzorging of een intensieve aanpak van je huid- of haarprobleem. 

360° Kits

Doelgerichte homecarekits boordevol mooie en effectieve producten voor huidverbetering en voor de aanpak van huidaandoeningen.

Een totaalaanpak voor thuisgebruik. Met hoogwaardige cosmetische producten zoals een serum, zonbescherming en nutricosmetics.