Quality
for your
Skin

SEFFILLER® by QSkin 

SEFFILER® regeneratieve therapie

Dit is het nieuwe tijdperk van autologe esthetische geneeskunde.

MAKKELIJK – VEILIG – GESTANDAARDISEERD

Autologous Regenerative Therapy (ART) 

is een autologe graft van homogeen, microgefragmenteerd vetweefsel en stromale vasculaire fracties (SVF) die van vetweefsel afgeleide stamcellen (Adipose Derived Stem Cells – ADSC’s) bevatten. 

Wat is SEFFILLER®?

SEFFILLER® is een medical device voor het geleid oogsten en autoloog enten van dit oppervlakkige vetweefsel en werd speciaal ontwikkeld voor artsen en dermatologen die met regeneratieve therapie aan de slag willen. 

Met SEFFILLER® heb je genoeg aan de kit zelf om te oogsten, te prepareren en te enten. Het weefsel dat met SEFFILLER® wordt verkregen, hoeft niet te worden gemanipuleerd en wordt geprepareerd in een gesloten, steriel systeem. Een SEFFILLER®-behandeling kan ‘gewoon’ in de behandelkamer worden uitgevoerd en vereist geen chirurgische ervaring.  

Dit is het nieuwe tijdperk van autologe esthetische geneeskunde.

Veilig

Dankzij de speciale geleider, die niet dieper dan 15 mm onder de huid kan komen, kunnen ook artsen zonder specifieke chirurgische vaardigheid weefsel op een veilige manier oogsten, met een minimaal risico voor onderliggende lichaamsdelen. Het gebruik van een wegwerpkit vermindert bovendien het risico op infectie. 

Makkelijk

Met dit speciale hulpmiddel wordt de arts geleid om weefsel te oogsten precies op de plek waar een grote hoeveelheid ADSC’s te vinden is.  Daarnaast is dit een ‘alles-in-één’-kit, met al het materiaal dat een arts nodig heeft om weefsel te oogsten, te prepareren en te injecteren. 

Effectief

De SEFFILLER®-procedure wordt toegepast in een medische omgeving; er is geen apparatuur nodig om weefsel af te zuigen of te manipuleren. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt ca. 30-40 minuten.  

Gestandaardiseerd

SEFFILLER® is een ‘alles-in-één’-kit voor het geleid oogsten en autoloog transplanteren van vetweefsel en stromale vasculaire fracties (SVF) die van vetweefsel afgeleide stamcellen (Adipose Derived Stem Cells – ADSC’s) bevatten. 

 

Geleider

Dankzij de geleider is het oogsten van vetweefsel in het juiste onderhuidse gebied makkelijk, veilig en gestandaardiseerd. 

Spuit

De speciale injectiespuit met zelfblokkerende vacuümzuiger (VacLok® System) zorgt voor een eenvoudige, veilige en effectieve afzuiging van weefsel. 

Oogsten

De speciale oogstcanule selecteert kleine cellulaire, vasculaire clusters die voor transplantatie in de regeneratieve therapie geen verdere manipulatie nodig hebben. 

Binnenkort zijn er ook trainingsvideo’s beschikbaar in de speciale downloadomgeving voor artsen en behandelaars op deze website, die momenteel nog in ontwikkeling is.

Wil jij ook SEFFILLER®-behandelingen gaan aanbieden?

SEFFILLER® is officieel in Nederland geïntroduceerd! 

SEFFILLER® voldoet aan alle wettelijke eisen en is volledig geregistreerd als medical device. Deze techniek wordt al in meerdere landen toegepast en wordt nu dus ook in Nederland en Vlaanderen ingezet.

Drs. Sander Beekmans is officieel SEFFILLER®-trainer; hij traint artsen in SEFFILLER®-behandelingen. Vanaf maart 2023 zal SEFFIHAIR® ook meegenomen worden in de trainingen.

Ben je (cosmetisch) arts en geïnteresseerd om zelf ook SEFFILLER®-behandelingen aan je klanten te gaan aanbieden? Schrijf je dan in voor een training.

De eerstvolgende SEFFILLER®/SEFFIHAIR®-trainingen zijn op:

  • Di 14 november 2023
  • Di 12 december 2023
  • Di 30 januari 2024
  • Di 5 maart 2024 
  • Di 23 april 2024
  • Di 28 mei 2024
  • Di 2 juli 2024
  • Di 1 oktober 2024
  • Di 12 november 2024 
 

SEFFILLER®-trainingen worden (door drs. Sander Beekmans) gegeven in Esser Clinics te Gouda. Het inschrijfgeld bedraagt € 525 ex btw. Hiervoor ontvang je, naast een goed verzorgde en geaccrediteerde training, een SEFFILLER®- of een SEFFIHAIR®-behandelkit. Met deze kit kun je meteen aan de slag met je eerste cliënt voor autologe regeneratieve therapie.

Het verdient aanbeveling een model mee te nemen naar de training.

Lees hier het abstract van de SEFFILLER®-trainingspresentatie van drs. S. Beekmans dat is gepubliceerd in het NVCG Magazine van september 2022.

     

De SEFFILINE™ devices zijn ontwikkeld door dr. Allessandro Gennai. Naast SEFFILLER® bestaat de productielijn uit  SEFFIHAIR®, SEFFIGYN® en SEFFICARE®.