Quality
for your
Skin

SEFFIHAIR® by QSkin 

SEFFIHAIR® regeneratieve therapie tegen haarverlies

VOOR CONSUMENTEN

Deze webpagina richt zich vooral op medische behandelaars.
Maar ben jij als consument ook geïnteresseerd in wat een behandeling met SEFFIHAIR® inhoudt, en wat het voor jou kan betekenen? Download dan de informatiefolder specifiek voor consumenten.

Wat is SEFFIHAIR®?

 
 • medisch hulpmiddel
 • alles-in-éénkit voor één cliënt
 • steriel en disposable
 • device voor het geleid oogsten en autoloog enten van oppervlakkig vetweefsel
 • speciaal ontwikkeld voor artsen die regeneratieve therapiebehandelingen voor haargroeistimulatie willen uitvoeren
 • gebaseerd op dezelfde techniek als SEFFILLER® (hier lees je er alles over)

Teruglopende haarlijn, haarverlies en alopecia zijn geen ongeneeslijke problemen meer.

Een behandeling met SEFFIHAIR® kan de haarfollikels voeden en stimuleren dankzij de regeneratieve werking van de getransplanteerde cellen.
Deze techniek is gericht op het transplanteren van vetweefsel, met inbegrip van de stromale vasculaire fractie (SVF) en de van vetweefsel afgeleide stamcellen (Adipose Derived Stem Cells – ADSC’s) die zich daarin bevinden, om haarstimulatie te bewerkstelligen.
Er zijn verschillende internationale studies die de effectiviteit van deze groeifactoren en stamcellen bij androgenetische alopecia aantonen.
 
 
Vandaag de dag kan haaruitval aanzienlijk worden tegengegaan dankzij multidisciplinaire regeneratieve geneeskunde.
Haaruitval komt voor bij 70% van alle mannen en 40% van alle vrouwen, en is het gevolg van uiteenlopende oorzaken of beïnvloedende factoren.
 
De beste behandelresultaten worden dan ook verkregen door verschillende therapieën te combineren, met regeneratieve therapie als middelpunt van het totale behandelplan. Deze regeneratieve behandeling kan worden gecombineerd met andere medische behandelingen zoals fotodynamische (LED) therapie, carboxytherapie, hairboosters (XL Hair®) en medicamenteuze behandelingen zoals finasteride, minoxidil, voedingssupplementen, of chirurgische behandelingen zoals haartransplantatie.
Kaalheid is geen triviaal probleem, het kan het zelfvertrouwen flink aantasten. Mannen en vrouwen die te maken krijgen met haaruitval ervaren dat vaak als een negatieve impact op hun kwaliteit van leven.
De behandeling kan worden uitgevoerd in de behandelkamer van de cosmetische kliniek en duurt tussen de 40 en 50 minuten. 
Om de regeneratieve werking in stand te houden, te verlengen en te ondersteunen, wordt geadviseerd om de behandeling te herhalen na 12 of 6 maanden, afhankelijk van de algemene conditie en de mate van haarverlies van de cliënt.
Wil jij ook SEFFIHAIR®-behandelingen gaan aanbieden?

SEFFILLER® en SEFFIHAIR® zijn officieel in Nederland geïntroduceerd! 

SEFFILLER® en SEFFIHAIR® voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn volledig geregistreerd als medical device. Deze technieken worden al in meerdere landen toegepast en nu dus ook in Nederland en Vlaanderen ingezet.

Drs. Sander Beekmans is officieel SEFFILLER®-trainer; hij traint artsen in SEFFILLER®-behandelingen. Vanaf maart 2023 wordt SEFFIHAIR® ook meegenomen in de trainingen.

Ben je (cosmetisch) arts en geïnteresseerd om zelf ook SEFFILLER® of SEFFIHAIR®-behandelingen aan je klanten te gaan aanbieden? Schrijf je dan in voor een training.

De eerstvolgende SEFFILLER®/SEFFIHAIR®-trainingen zijn op:

 • Di 30 januari 2024
 • Di 5 maart 2024
 • Di 23 april 2024
 • Di 4 juni 2024
 • Di 2 juli 2024
 • Di 1 oktober 2024
 • Di 12 november 2024
 

SEFFILLER®-trainingen worden gegeven in Esser Clinics te Gouda door drs. Sander Beekmans. Het inschrijfgeld bedraagt € 575 ex btw. Hiervoor ontvang je, naast een goed verzorgde en geaccrediteerde training, een SEFFILLER®- of een SEFFIHAIR®-behandelkit. Met deze kit kun je meteen aan de slag met je eerste cliënt voor autologe regeneratieve therapie.

Het verdient aanbeveling zelf een model mee te nemen naar de training.

Lees hier het abstract van de SEFFILLER®-trainingspresentatie van drs. S. Beekmans zoals gepubliceerd in Cg Magazine van december 2023.

     

De SEFFILINE®-devices zijn ontwikkeld door plastisch chirurg dr. Allessandro Gennai. De productlijn bestaat uit

SEFFILLER®, SEFFIHAIR®, SEFFIGYN® en SEFFICARE®.