Contact met QSkin

Vragen over producten

Heb je vragen over inhoud of toepassing van onze producten, kijk dan eens bij het betreffende product in de webshop. Daar vind je een uitgebreide lijst van ingrediënten en de gebruiksaanwijzing.
Mocht het antwoord op je vraag daar niet bij staan, neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of per e-mail naar hello@qskin.nl.

Vragen over behandelingen

Ben je consument en heb je vragen of wil je informatie over duur, inhoud en kosten van behandelingen, dan kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met een behandelaar of kliniek bij jou in de buurt. Alhoewel alle behandelaren en klinieken waar nodig door QSkin getraind zijn in toepassing van producten en bijbehorende behandelprotocollen, heeft elke behandelaar zijn eigen werkwijze en prijskaartje. QSkin kan daar geen uitsluitsel over geven. 

Ben je cosmetisch arts, huidtherapeut, huid- of schoonheidsspecialist en ben je geïnteresseerd om de producten en/of behandelingen van een van de door QSkin vertegenwoordigde merken in je praktijk te gaan aanbieden, neem dan contact met ons op. 

Als je meer wilt weten over de producten en behandelingen zelf kun je de meeste informatie al op deze website en/of in de webshop vinden. Vind je hier niet wat je zoekt, dan helpen we je uiteraard graag persoonlijk verder.

Mocht je op de website of in de webshop niet vinden wat je zoekt, gebruik dan onderstaand contactformulier om je vraag te stellen. In de regel krijg je binnen 24 uur reactie van ons.

Ben je op zoek naar informatie over verzenden en retourneren, dan vind je die hier.

Contactformulier