Sun & Skin Protection

De beste bondgenoot voor bescherming van je huid

Ben je op zoek naar optimale zonbescherming? Al tig crèmes geprobeerd maar nog steeds niet helemaal gevonden wat je zocht? 
Wil je misschien wel wat meer dan alleen een crème? Iets dat verder en dieper gaat, en je nog betere bescherming biedt? 
Dan hebben wij misschien wel precies wat je zoekt!


Gentle reminder over de impact van zon op je huid
 

Een zongebruinde huid raakt uit de mode**. Sinds we weten dat te veel zon alleen maar schade aanricht in en op je huid, is het geen hype meer. Zongebruinde modellen die vakanties naar zonnige oorden promoten, worden steeds vaker afgewisseld met modellen die ook onder een parasol zitten te genieten. En terecht, want de gevolgen van te veel zon op je huid zijn niet kinderachtig. De onmiddellijk zichtbare schade is het rood en bruin worden van de huid. Vormen van schade die je pas later gaat zien, zijn rimpels, plooien, pigmentvlekken en een schrale huid. En er ontstaat een vergrote kans op schade aan DNA door vrije radicalen, met huidkanker tot gevolg – dat is intussen ruimschoots bewezen. Wist je dat huidkanker inmiddels de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland is*? 


Er is meer dan alleen crème onder de zon
 

Alle reden dus om je huid supergoed te beschermen. Niet alleen tegen uv-straling van de zon, maar ook tegen blauw licht, het licht dat van beeldschermen afkomt en dat ook een (bewezen) schadelijk effect op je huid heeft. En niet alleen door je huid goed (en vaak!) in te smeren met een goede zonbescherming, maar ook door extra geschut in te zetten. Wij kunnen je helpen met een compleet pakket hoogwaardige producten om je optimaal te beschermen tegen de gevolgen van zon, blauw licht en zelfs de invloeden van milieu- en luchtvervuiling op je huid. 


Buitengewoon pakket ondersteunende producten
 

QSkin is distributeur van Skymedic-producten, waaronder Fotoskinox – een innovatieve range die specifiek ontwikkeld werd om een flinke stap verder te gaan dan zonnebrandcrème alleen. Fotoskinox biedt je de volgende ondersteunende producten (klik op de titel of het plaatje van het product voor meer informatie): 

Fotoskinox Serum – Hydraterend serum dat de huid herstelt, voedt en beschermt tegen vrije radicalen en de negatieve effecten van uv- en zonlicht. Bevat groeifactoren, peptiden, tranexaminezuur en hyaluronzuur. Blokkeert melaninevorming en voorkomt en vermindert het ontstaan van donkere vlekken, melasma en pigmentvlekken in het gezicht. Heeft een oplichtend effect en egaliseert de teint van de huid. En je hebt er maar een paar druppels van nodig. 

Fotoskinox Nutricosmetics – Hoogwaardig voedingssupplement en ‘photoimmunoprotector’ ineen. Met antioxidanten en een drievoudige werking: repareert, verzorgt en beschermt de (gevoelige) huid, ook tegen uv-stralen en vrije radicalen. Zonbescherming van binnenuit, hoe cool is dat? 
Ook aanbevolen voor gebruik na thermische cosmetische behandelingen zoals peelings- en laserbehandelingen. 

Fotoskinox SPF 50+ – Complete bescherming zowel tegen zonnestralen als tegen vervuiling en infraroodstraling. Eigenlijk dus een milieuschild dat niet alleen beschermt tegen uv-straling, maar ook voorkomt dat zware metalen, rook en luchtdeeltjes de huid binnendringen. Breed spectrum fotoprotectie: UV, VIS/IR en blauw licht.  
Deze crème heeft daarnaast een aangenaam natuurlijk make-upeffect omdat het als het ware meekleurt met de eigen huidteint, en een mat effect geeft. Een leuke bonus! 

Fotoskinox Hydrabody SPF 50+ Spray– Herstelt, voedt en beschermt de huid en gaat bovendien vrije radicalen van de zon en negatieve effecten van UV- en IR-stralen tegen. Hoogwaardige formule die behalve peptiden en vitamine B ook astaxanthine bevat, de krachtigste antioxidant die in cosmeceuticals gebruikt kan worden, krachtiger nog dan vitamine C of vitamine E. 

Alle bovenstaande producten zijn los verkrijgbaar in onze shop, maar je zou natuurlijk ook zo’n voordelige kit kunnen overwegen. 

Fotoskinox 360° Kit  - We noemen het 360°-synergie omdat deze kit een totaalaanpak voor zonbescherming bevat. In de kit vind je het serum, de nutricosmetics en de crème van Fotoskinox. Dus alles dat je nodig hebt voor complete bescherming tegen de negatieve effecten van uv, blauw licht, vrije radicalen en negatieve milieu-invloeden. 

Last but not least: de diepte in.  

Fotoskinox Deep Serum – diep voedend serum voor gebruik in combinatie met een microneedling pen. Herstelt, voedt en beschermt tegen vrije radicalen en de negatieve effecten van uv- en zonlicht. Bevat groeifactoren, peptiden, tranexaminezuur en hyaluronzuur. Blokkeert melaninevorming en voorkomt en vermindert het ontstaan van donkere vlekken, melasma en pigmentvlekken in het gezicht. Heeft een oplichtend effect en egaliseert de teint van de huid. 
Deep serums worden uitsluitend gebruikt door professionele behandelaars – in combinatie met microneedling. Klik hier voor meer informatie over microneedling met indicatiegerichte serums voor huid en haar. 


Bijzondere ingrediënten 
 

De ingrediënten in Fotoskinox zijn niet allemaal even alledaags, en zorgvuldig afgestemd op de toepassing van elk product. En natuurlijk van zuivere, hoge kwaliteit. Ze werken samen om je het hoogst mogelijke rendement van je product te geven. De ingrediënten staan bij elk van de Fotoskinox-producten in de webshop gespecificeerd aangegeven.  

In onze webshop vind je meer informatie over (ingrediënten in) de producten van Fotoskinox. Ook de 360° Kits worden er uitvoerig beschreven en geven inzicht in de elkaar versterkende samenhang tussen nutricosmetics, serums en sunprotection die deze kits je bieden. 

*Lees er meer over op de website van KWF. 

**Waarom willen (blanke) mensen eigenlijk zo graag bruin worden?  
Heel vroeger was voor vrouwen wit zijn juist belangrijk, als teken van rijkdom, omdat ze daarmee zichtbaar niet tot de buiten op het land werkende klasse behoorden. Toen plattelandswerkers meer in fabrieken gingen werken en dus niet meer bruin werden, verviel het wit zijn als statussymbool. De overlevering wil dat een vooraanstaand modeontwerper ooit eens terug kwam uit Cannes met een per ongeluk opgelopen bruin kleurtje en daarmee onbedoeld de trend zette voor de zongebruinde huid als schoonheidsideaal. En, zoals ze zeggen, the rest is history. 

Slogan

Overzicht producten

Fotoskinox Homecare Serum
Fotoskinox Nutricosmetics
Zonbescherming SPF 50+ cream
Fotoskinox SPF 50+ Cream
Fotoskinox Hydrabody
SPF 50+ Spray
Fotoskinox 360° Kit
Fotoskinox Deep Serum

Voor professionals

Ben je cosmetisch arts, huidtherapeut, huid- of schoonheidsspecialist en geïnteresseerd om fotobiodynamische behandelingen in je praktijk te gaan aanbieden?

Hier vind je meer informatie over de fotobiodynamische behandelingen en deze pagina gaat dieper in op microneedlingtherapie met deep serums.