Deep serums voor microneedling

Je huid in met actieve ingrediënten

Wat is microneedling met deep serums en wat heb je eraan?

Over de voordelen van microneedling is al veel bekend. De minuscuul kleine wondjes die gecontroleerd worden aangebracht in de bovenste huidlaag, overigens zonder deze te beschadigen, triggeren de huid om zichzelf te helen en te vernieuwen en om collageen aan te maken. Microneedling herstelt de vochtbalans, verkleint grove poriën en verbetert de elasticiteit van de huid. Ook voor specifieke indicaties kan microneedling worden ingezet, denk bijvoorbeeld aan acne en littekens, huidveroudering en fijne lijntjes, pigment- en donkere vlekken – zelfs voor de hoofdhuid, om haargroei te stimuleren, is microneedling zeer geschikt en een fijne methode.

Er zijn diverse microneedling devices (de zgn. ‘pennen’) op de markt. De meeste merken leveren er zgn. ‘tussenstoffen’ bij. Deze tussenstoffen bestaan uit glycerine of laag geconcentreerd hyaluronzuur en mogen eerder een glijmiddel genoemd worden dan een actief werkend serum. Dat kan beter!

Door het gebruik van Deep Serums van Skymedic worden de resultaten van microneedling significant vergroot. Deze diepwerkende serums bevatten bijzondere actieve ingrediënten zoals 3 soorten hyaluronzuur, antioxidanten, groeifactoren en andere peptiden.

 

Bijzondere actieve ingrediënten 

De actieve ingrediënten (niet allemaal even alledaags!) van deze intensief werkende serums zijn zorgvuldig afgestemd op de aandoeningen en condities waarvoor de deep serums worden gebruikt. En natuurlijk van zuivere, hoge kwaliteit. Ze werken samen om je het hoogst mogelijke rendement van een microneedling behandeling te geven.  

 

Aan welke deep serums voor je microneedlingbehandeling kun je denken? 

QSkin is distributeur van Skymedic Deep Serums voor gebruik met een microneedlingpen. Bespreek met je behandelaar welke therapie het beste past bij jou, je huid en het doel dat je wilt bereiken. Om je alvast een idee te geven, dit zijn de indicatiegerichte deep serums van Skymedic by QSkin waarmee je  behandeld kunt worden: 

Colagenox Deep Serum – dit diep hydraterende anti-agingserum bevordert de aanmaak van collageen en elastine en stimuleert celvernieuwing. Deze intensieve hydroliftbehandeling met een liftend effect zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Bevat maar liefst drie vormen van hyaluronzuur: 

  1. Laag moleculair gewicht HA – bevordert angiogenese (vorming van nieuwe vaatjes);
  2. Hoog moleculair gewicht HA – bevordert hydratatie;
  3. Gecrosslinkt HA – geeft een hydrolift. 


En verder bevat het
de nieuwste generatie groeifactoren en peptiden, met antioxidatieve en ontstekingsremmende werking; vitamine C dat vrije radicalen neutraliseert, hyperpigmentatie vermindert en de uiterlijke gevolgen van huidveroudering verbetert, en aminozuren met glycine, proline en lysine voor een geweldig anti-agingeffect. 

Hyalurox Deep Serum – diep werkend anti-agingserum dat de huid hydrateert en vrije radicalen bestrijdt. Deze krachtige antioxidant is in staat vitamine C aan te maken, stimuleert de aanmaak van collageen en heeft een verstrakkend en langdurig hydraterend effect. Werkt ontstekingsremmend en herstelt de huid.

Bevat maar liefst drie vormen van hyaluronzuur: 

  1. Laag moleculair gewicht HA – bevordert angiogenese (vorming van nieuwe vaatjes);
  2. Hoog moleculair gewicht HA – bevordert hydratatie;
  3. Gecrosslinkt HA – geeft een hydrolift. 


En
verder bevat het de nieuwste generatie groeifactoren en peptiden, met antioxidatieve en ontstekingsremmende werking; retinol dat voor een betere elasticiteit van de huid zorgt, de zichtbare gevolgen van uv-straling verzacht, de huid dikker maakt en rimpels en fijne lijntjes vermindert, en vitamine B5 dat de huid helpt herstellen, verzacht, de hoornlaag verbetert en de weerstand van de huid stimuleert. 

Fotoskinox Deep Serum – dit diep voedende serum herstelt en voedt, en beschermt tegen vrije radicalen en de negatieve effecten van uv- en zonlicht. Blokkeert melaninevorming en voorkomt en vermindert het ontstaan van donkere vlekken, melasma en pigmentvlekken in het gezicht. Heeft een oplichtend effect en egaliseert de teint van de huid.

Indicaties: huidveroudering, overmatige celgroei, pigmentvlekken en terugkerende huidkanker.

Bevat de nieuwste generatie groeifactoren en peptiden, met depigmenterende en ontstekingsremmende werking; tranexaminezuur, een krachtig ingrediënt dat helpt tegen huidverkleuring en om de huid lichter te maken; antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren en de tekenen van huidveroudering te verminderen; pinus pinaster (zeeden) dat de doorbloeding en het immuunsysteem verbetert, ontstekingen vermindert en een antioxiderende werking heeft; druivenpitten, een uitstekende bron van vitamines C en E en flavonoïden om de textuur van de huid te verbeteren, en vitamine C dat celschade door vrije radicalen neutraliseert, hyperpigmentatie vermindert en de uiterlijke gevolgen van huidveroudering verbetert. 

Hairox Deep Serum – diep voedend serum voor de behandeling van alopecia androgenetica en als aanvullende therapie op bijvoorbeeld haartransplantatie. Naast het voeden en stimuleren van de haarfollikels remt Hairox Deep Serum ook het 5-alfa-reductase-enzym dat verantwoordelijk is voor haaruitval. Bevat vitaminen, aminozuren, mineralen en natuurlijke extracten die haargroei stimuleren en bijdragen aan de regeneratie van de haarfollikel.

In de prostaat en de haarfollikels bevindt zich het grootste deel van het enzym 5-alfa-reductase type II. Overproductie van dihydrotestosteron (DHT) en androgene receptoren heeft een zogenaamde apoptose (geprogrammeerde celdood) tot gevolg, wat leidt tot het krimpen van de haarfollikel en onomkeerbaar haarverlies. Hairox Deep Serum werkt op multifunctioneel niveau: het voedt en activeert de haarfollikels, remt het 5-alfa-reductase enzym, vermindert de ontstekingsreactie en verbetert de microcirculatie. Het aminozuur keratine helpt verder om haarvezels te herstellen en de vitaliteit en een gezond uiterlijk van het haar te bevorderen. Het mineraal zink draagt bij aan de vorming van eiwitten, met name collageen en elastine, helpt de hormoonspiegel in evenwicht te houden en versterkt de werking van serenoa repens, dat de werking van 5-alfa-reductase type II afremt. 

Slogan

Voor professionals

Interessant voor jou om te weten is dat de deep serums ook gebruikt kunnen worden als alternatief voor de meest gangbare tussenvloeistoffen bij microneedling. De ingrediënten in onze deep serums zijn van een betere kwaliteit en bovendien zeer scherp geprijsd. Ben je geïnteresseerd in het aanbieden van deze deep serums in je praktijk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en het aanmaken van je eigen account, of download hier de brochure voor behandelaars . 

Heb je al een account? Ga dan naar onze webshop of klik op de producten hieronder om meteen je bestelling te plaatsen. 

Overzicht producten (voor professionals)

Medical Pen Pack
Colagenox Deep Serum
Hyalurox Deep Serum
Hairox Deep Serum
Fotoskinox Deep Serum