Haargroei

Therapie voor haargroeistimulatie

Begint je haar dunner te worden of valt het uit? Beginnen er kale plekken onder je haar zichtbaar te worden?  Voel je je onzeker door hoe je haar eruitziet? 

Wij begrijpen dat. En we weten dat er wat aan te doen is. Zonder je gouden bergen te beloven, hebben we een aantal (bewezen!) effectieve producten en/of behandelingen die misschien wel wat voor jou zijn.


Had ik maar meer haar
 

Ons haar is een van onze belangrijkste visuele kenmerken. Een uiting  van onze persoonlijkheid.  Een van de eerste uiterlijkheden waar anderen naar kijken en meenemen in hun oordeelsvorming. Een hoofd met lekker dik of veel haar is een bron van zelfvertrouwen en biedt alle ruimte om er creatief mee om te gaan – een uiterlijk statement te maken over wie je bent. 

Het is niet voor niets dat haaruitval, dunner wordend haar of kaalheid je behoorlijk ongelukkig kunnen maken. En dat de industrie voor het aanpakken van dit probleem constant aan het groeien is. Ondanks de trend van ‘kaal is sexy’. Er worden jaarlijks miljarden gespendeerd om aan te vullen wat natuur en hormonen wegnamen, en menigeen is bereid om pijnlijke procedures te ondergaan om het uiterlijk en zelfbeeld op te vijzelen. 

Het kan ook pijnloos en minder kostbaar. 


Hoe werkt dat dan?
 

Goed om te weten: in de prostaat en de haarfollikels bevindt zich het grootste deel van het enzym 5-alfa-reductase type II. Overproductie van dit enzym (ook wel dihydrotestosteron (DHT) genoemd) en androgene receptoren heeft een zogenaamde apoptose (geprogrammeerde celdood) tot gevolg, wat leidt tot het krimpen van de haarfollikel en onomkeerbaar haarverlies. Het 5-alfa-reductase-enzym is verantwoordelijk voor haarverlies bij alopecia androgenetica. De producten van Skymedic voor haargroeistimulatie remmen het 5-alfa-reductase-enzym, beschermen, voeden en reactiveren de haarfollikel, vertragen haaruitval en bevorderen de groei van sterk en glanzend haar. 

Deze producten doen hun nuttige werk als ze standalone worden gebruikt, maar in combinatie met therapieën in de kliniek, serums en nutricosmetics wordt hun werking nog eens extra versterkt.  

 

Hoe werkt zo’n combinatie?   

Dat kan op drie manieren:  

1. Via LLLT (Low Level Laser Therapy), met gebruik van een HR 3 Led Cap en nutricosmetics. Deze therapie bestaat uit 5 stappen.

1. Diagnose: de arts stelt vast om welke soort alopecia het gaat, wat de beste behandeling met het HR3-device en de nutricosmetics is evenals de frequenties en de tijdstippen van de capillaire behandeling.
2. Behandeling in de kliniek: de arts voert een microneedlingbehandeling met Hairox Deep Serum uit. 
3. Thuisbehandeling met de HR3 Led Cap: de LED’s (Light Emiting Diodes) in deze cap stimuleren de cellen en reactiveren de microcirculatie in de hoofdhuid. De HR3 is een discrete helm, in de vorm van een pet, die een gemakkelijke en comfortabele behandeling van alopecia thuis mogelijk maakt, voor zowel mannen als vrouwen.
4. Ondersteunende producten: thuisgebruik van Hairox Shampoo, aangevuld met het Hairox Homecare Serum, speciaal ontwikkeld om haargroei te bevorderen en haaruitval tegen te gaan. 
5. Hairox Plus nutricosmetics, een voedingssupplement dat remmend werkt op de negatieve effecten van het enzym 5alpha-reductase, dat de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron (DHT) veroorzaakt en verantwoordelijk is voor haaruitval.


2. Via microneedling met een deep serum, waarbij een indicatiegericht voedend serum diep in de huid worden ingebracht. Deze behandelingen vinden uitsluitend bij een professionele behandelaar plaats. 

3. Door thuisgebruik van Hairox homecare-cosmeceuticals zoals serums, shampoo en nutricosmetics. Deze producten kunnen ‘los’ worden gebruikt, of deel uitmaken van een 360° Kit. We noemen het 360°-synergie omdat zo’n kit een indicatiegerichte totaalaanpak bevat, bestaande uit een serum, shampoo en nutricosmetics. 

Bijzondere ingrediënten   

De ingrediënten van onze Hairox-producten (niet allemaal even alledaags!) zijn zorgvuldig afgestemd op het tegengaan van haarverlies en het stimuleren van gezonde, nieuwe haargroei. En zijn natuurlijk van zuivere, hoge kwaliteit. Ze werken samen om je het hoogst mogelijke rendement  te geven. De ingrediënten staan bij elk van de producten in de webshop gespecificeerd aangegeven. 

 

Wat zijn dat dan voor producten? 

Wij leveren de volgende Skymedic-producten voor haargroeistimulatie (klik op de titel of het plaatje van het product voor meer informatie): 

HR 3 Led Cap met Low Level Laser Therapy Technologie – dé oplossing  voor alopecia die je thuis kunt gebruiken. De HR3 is een discrete helm in de vorm van een pet, met een flexibel siliconencircuit met 246 LLLT-dioden. Dankzij de HR3 wordt je haaruitval gestopt, je haargroei geactiveerd en verzwakt haar sterker gemaakt, waardoor het haar op je hoofd dikker wordt. Het HR3-apparaat wordt voor alopecia en haaruitval voorgeschreven door een internationaal netwerk van erkende medisch specialisten. Verschillende studies* staan borg voor de goede resultaten die worden verkregen met LLLT-dioden en een golflengte van 630nm.  

Hairox Homecare Serum – krachtig serum voor de behandeling van alopecia en haaruitval. Voedend serum met groeifactoren voor de behandeling van alopecia en haaruitval. Remt het 5-alfa-reductase-enzym dat verantwoordelijk is voor haaruitval. Voedt en reactiveert de haarfollikel. 

Hairox Plus Nutricosmetics – cosmetisch voedingssupplement voor de behandeling van alopecia androgenetica. Maakt het haar dikker en sterker. Hairox Plus is de complete behandeling die haaruitval bij mannen en vrouwen tegengaat door de negatieve effecten van dihydrotestosteron (DHT) te remmen. De beproefde formule van Hairox Plus Nutricosmetics vertraagt haaruitval en stimuleert de groei van sterk en glanzend haar. 

Hairox Shampoo – complete shampoo voor thuisgebruik als onderdeel van haarbehandelingen, maar kan ook prima standalone worden gebruikt. Complete shampoo die kan worden ingezet als aanvulling op haarbehandelingen. Hydrateert, voedt en gaat haaruitval tegen. Hairox Shampoo remt het 5-alfa-reductase-enzym (wat verantwoordelijk is voor haarverlies bij alopecia androgenetica) en beschermt de haarfollikel, wat essentieel is bij haarbehandelingen. 

Hairox 360° Kit – complete homecarekit voor gebruik na haarbehandelingen zoals mesotherapie en haartransplantaties, met hoogwaardige producten gericht op reductie van haaruitval en stimulatie van nieuwe haargroei. We noemen het 360°-synergie omdat deze kit een totaalaanpak bevat bestaande uit hoogwaardige cosmetische producten zoals een voedend haarserum en shampoo en nutricosmetics (indicatiegerichte voedingssupplementen), gericht op reductie van haaruitval en stimulatie van nieuwe haargroei. Aanbevolen voor alopecia androgenetica. 

Hairox Deep Serum – deep serum voor gebruik in combinatie met een microneedling pen, voor de behandeling van alopecia en haaruitval. Dit diep voedende serum voor gebruik in combinatie met een microneedling pen is geïndiceerd voor de behandeling van alopecia androgenetica en als aanvullende therapie op bijvoorbeeld haartransplantatie. Naast het voeden en stimuleren van de haarfollikels remt Hairox Deep Serum ook het 5-alfa-reductase-enzym dat verantwoordelijk is voor haaruitval.  
Deep serums worden uitsluitend gebruikt door professionele behandelaars – in combinatie met microneedling. Klik hier voor meer informatie over microneedling met indicatiegerichte serums voor huid en haar.  

In onze webshop vind je meer informatie over (ingrediënten in) de producten voor haargroeistimulatie. Ook de 360° Kits worden er uitvoerig beschreven en geven inzicht in de elkaar versterkende samenhang tussen nutricosmetics, serums en sunprotection die deze kits je bieden. Onderstaande video geeft je een voorproefje van hoe je de HR3 Led Cap gebruikt, en van reeds behaalde resultaten. 

Slogan

*Studies
Het HR3-apparaat wordt voor alopecia en haaruitval voorgeschreven door een internationaal netwerk van erkende medisch specialisten. Verschillende studies van gerenommeerde dermatologen en trichologen staan borg voor de goede resultaten die worden verkregen met LLLT-dioden en een golflengte van 630nm. Hieronder een greep daaruit.

Overzicht producten

HR3 Led Cap
HR3 Led Cap
Hairox Homecare Serum
Hairox Plus Nutricosmetics
Hairox Shampoo
Hairox 360° Kit
Hairox Deep Serum

Voor professionals

Ben je cosmetisch arts, huidtherapeut, huid- of schoonheidsspecialist en geïnteresseerd om haargroeibehandelingen en fotobiodynamische behandelingen in je praktijk te gaan aanbieden?

Hier vind je meer informatie over de fotobiodynamische behandelingen, en deze pagina gaat dieper in op  microneedling met deep serums.