Serums

Druppel voor druppel naar je beste huid

Ben je niet blij met alle rimpeltjes, fijne lijntjes, plekjes, vlekjes en andere tekenen van huidveroudering die je in de spiegel ziet? Stoor je je aan de donkere vlekken of de pigmentplekken in je gezicht? Heb je last van acne? Of heb je een vale, schrale, of doffe huid die je wel weer eens lekker wilt zien stralen?  

Als je op zoek bent naar serieuze oplossingen voor deze problemen en naar intensieve huidverbetering – zonder daarvoor naar paardenmiddelen te hoeven grijpen – dan zijn onze krachtige serums een uitstekende keuze om je daarbij te helpen! 

 
Wat zijn serums en wat heb je eraan? 

Serums zijn cosmeceuticals, ontwikkeld om hoge concentraties van specifieke actieve ingrediënten in vloeibare vorm af te geven aan je huid. De hoge concentraties zorgen ervoor dat specifieke huidproblemen, zoals acne, pigment of huidveroudering en huidverslapping, gericht kunnen worden aangepakt.  
Een paar druppels serum zijn al genoeg om resultaat te boeken. 

De exacte werking van een serum hangt af van welk serum je kiest. Over het algemeen bevatten serums actieve antioxidanten, waaronder vitamines A, C en E, maar ook retinol en ingrediënten die de teint van je huid egaliseren.  

Als laagje onder vochtinbrengende crèmes werken serums als gerichte behandeling van rimpels, pigmentvlekken en roodheid.  

Er zijn serums met anti-agingvoordelen zoals het tegengaan en verzachten van zichtbare tekenen van huidveroudering. Of voor het lichter of helderder maken van de huid, voor exfoliatie, de aanpak van de tekenen van acne en het helpen herstellen van de huid. Vaak combineert één serum meerdere eigenschappen, bijvoorbeeld anti-aging en lifting, exfoliatie en ‘lighting’ (lichter of helderder maken van de huid). 

Bepaal wat voor jou je belangrijkste huidprobleem is en kies op basis daarvan een serum. 

Onze homecareserums kunnen stand alone worden gebruikt of in combinatie met fotobiodynamische therapie, zonbescherming en/of nutricosmetics. 

 

Hoe werkt zo’n combinatie? 

Dat kan op twee manieren:

  1. Serums kunnen onderdeel zijn van een indicatiegerichte fotobiodynamische therapie (een vorm van lichttherapie waarbij de huidcellen gevoelig worden gemaakt voor de combinatie van zuurstof en licht, wat de huid in staat stelt zichzelf te regenereren en herstellen). Zo’n therapie is een trilogie, opgebouwd uit 1. behandeling met een fotobiodynamisch HDD-masker bij een professionele behandelaar, in combinatie met 2. thuisgebruik van homecare-cosmeceuticals zoals serums en (eventueel) 3. nutricosmetics, om de resultaten van de behandeling te optimaliseren.  
  2. Serums kunnen ook deel uitmaken van een 360° Kit. We noemen het 360°-synergie omdat zo’n kit een indicatiegerichte totaalaanpak bevat, bestaande uit hoogwaardige cosmetische producten zoals een serum, zonbescherming en nutricosmetics.  

 

Bijzondere ingrediënten  

De ingrediënten van onze homecareserums (niet allemaal even alledaags!) zijn zorgvuldig afgestemd op de aandoeningen en condities waarvoor je het serum wilt gebruiken. En natuurlijk van zuivere, hoge kwaliteit. Ze werken samen om je het hoogst mogelijke rendement van je serum te geven. De ingrediënten staan bij elk van onze serums in de webshop gespecificeerd aangegeven.  


Voor welke serums kun je bij ons terecht?
 

QSkin is distributeur van Skymedic homecareserums en deep serums*.  

Homecareserums zijn voor thuisgebruik en te bestellen  

– als losse producten (stand alone), 

– in combinatie met bijpassende voedingssupplementen in een 360° Kit, 

– in combinatie met een SPF 50+ Cream of Cleansing Soap in een van de kleinere homecarekits. (Deze homecarekits kunnen ook deel uitmaken van een fotobiodynamische behandeling.) 

Wij leveren de volgende Skymedics homecareserums (klik op de titel of het plaatje van het product voor meer informatie):  

Colagenox Homecare Serum – krachtig anti-aging serum dat de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en celvernieuwing bevordert. Intensieve hydroliftbehandeling met een liftend effect dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.  

Hyalurox Homecare Serum – hydraterend anti-agingserum dat vrije radicalen bestrijdt. Sterke antioxidant die in staat is vitamine C aan te maken. Stimuleert de aanmaak van collageen, heeft een verstrakkend en langdurig hydraterend effect, werkt ontstekingsremmend en herstelt de huid. 

Hairox Homecare Serum – voedend serum met groeifactoren voor de behandeling van alopecia en haaruitval. Remt het 5-alfa-reductase-enzym dat verantwoordelijk is voor haaruitval. Voedt en reactiveert de haarfollikel. 

Fotoskinox Homecare Serum – hydraterend serum dat de huid herstelt, voedt en beschermt tegen vrije radicalen en de negatieve effecten van uv- en zonlicht. Bevat groeifactoren, peptiden, tranexaminezuur en hyaluronzuur. Blokkeert melaninevorming en voorkomt en vermindert het ontstaan van donkere vlekken, melasma en pigmentvlekken in het gezicht. Heeft een oplichtend effect en egaliseert de teint van de huid. 

Blemish Homecare Serum – reinigt de acnehuid van onzuiverheden ontstaan door hormonale disbalans in de puberteit of op oudere leeftijd. Bevordert de vorming van singletzuurstoffen en de afbraak van acnevormende bacteriën en reinigt de poriën die met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn.   

Redness Homecare Serum – langdurig hydraterend serum dat beschermt tegen verontreiniging door omgevingsfactoren. Activeert de cellen, stimuleert de zuurstofvoorziening en werkt bacteriedodend. Geeft aanzienlijke verbetering van de rode, geïrriteerde en zeer sensitieve huid zoals een rosaceahuid.  

In onze webshop vind je meer informatie over (ingrediënten in) de serums. Ook de 360° Kits worden er uitvoerig beschreven en geven inzicht in de elkaar versterkende samenhang tussen nutricosmetics, serums en sunprotection die deze kits je bieden. 

 

*Deep serums worden gebruikt door professionele behandelaars in combinatie met microneedling.
Klik hier voor meer informatie over microneedling met indicatiegerichte deep serums voor huid en haar. 

Slogan

Overzicht producten

Colagenox Homecare Serum
Hyalurox Homecare Serum
Hairox Homecare Serum
Fotoskinox Homecare Serum
Blemish Homecare Serum
Blemish Homecare Serum
Redness Homecare Serum

Voor professionals

Ben je cosmetisch arts, huidtherapeut, huid- of schoonheidsspecialist en geïnteresseerd om fotobiodynamische behandelingen of needleboostertherapie in combinatie met deep serums in je praktijk te gaan aanbieden?

Hier vind je meer informatie over de fotobiodynamische behandelingen en deze pagina gaat dieper in op Needleboostertherapie.