360° Kits

Daar zit meer in voor je huid

Huidverbetering van alle kanten 

Gun jij je huid het aller-, allerbeste qua dagelijkse verzorging? Of zoek je een optimale ondersteuning van die kostbare professionele cosmetische behandeling die je net hebt gehad of gaat hebben?  
Of twijfel je tussen al die aantrekkelijke serums, nutricosmetics of zonbescherming die je op deze website hebt gezien?  

Dan kunnen we je de 360° Kits van harte aanbevelen. 

 

Wat zijn 360° Kits en wat heb je eraan? 

We noemen het 360°-synergie omdat de kits een totaalaanpak bevatten, bestaande uit hoogwaardige cosmetische producten zoals een serum, plus zonbescherming, plus nutricosmetics (indicatiegerichte voedingssupplementen). De producten in de kit zijn zorgvuldig geselecteerd om in synergie met elkaar te werken en dus elkaars effect belangrijk te versterken. 

 

Stand alone of in combinatie 

Zo’n homecarekit is natuurlijk ideaal voor de ultieme, synergetische aanpak van je dagelijkse verzorging thuis. Maar het kan ook de perfecte aanvulling op een fotobiodynamische behandeling zijn, omdat sommige van de producten in de 360° Kit daar toch al deel van uitmaken. Een fotobiodynamische behandeling is een indicatiegerichte fotobiodynamische therapie (een vorm van lichttherapie waarbij de huidcellen gevoelig worden gemaakt voor de combinatie van zuurstof en licht, wat de huid in staat stelt zichzelf te regenereren en herstellen). Zo’n therapie is een trilogie, opgebouwd uit 1. behandeling met een fotobiodynamisch HDD-masker bij een professionele behandelaar, in combinatie met 2. thuisgebruik van homecare-cosmeceuticals zoals serums en (eventueel) 3. nutricosmetics, om de resultaten van de behandeling te optimaliseren. Hier vind je meer informatie over onze Photobiodynamic Therapy. 

Wat zit er in de kits? 

Dat verschilt per indicatie, oftewel hangt af van wat je ermee wilt bereiken. QSkin is distributeur van Skymedics 360° Kits en je kunt bij ons terecht voor de volgende kits (klik op de titel of het plaatje van het product voor meer informatie): 

Colagenox 360° KitComplete homecarekit met huidverbeterende cosmeceuticals en cosmetische voedingssupplementen gericht op huidherstel, huidversteviging, sterkere haren en nagels. De producten in de Colagenox 360° Kit hebben een anti-agingeffect en werken samen om de aanmaak van collageen te stimuleren en zo je huid te verstrakken en te verstevigen en je nagels te versterken. Deze kit kan uitstekend worden ingezet voor en na operaties of andere (cosmetische) behandelingen om de vorming van collageen te bevorderen, en bij alopecia bij vrouwen. 

Wat erin zit: Colagenox Homecare Serum, Colagenox Nutricosmetics, Fotoskinox SPF 50+ (selfcoloring). 

Hyalurox 360° KitComplete kit met huidverbeterende cosmetische producten en voedingssupplementen voor huidverbetering. De Hyalurox 360° Kit wordt aanbevolen voor de totaalaanpak van droge huid, huid met volumeverlies en als ondersteuning na een fillerbehandeling met hyaluronzuur. Deze producten hebben een antioxidatief effect en werken samen aan hydratatie van de huid, volumeherstel en verbetering van de huidstructuur. 

Dit zit erin: Hyalurox Homecare Serum, Hyalurox Nutricosmetics, Fotoskinox SPF 50+ (selfcoloring). 

Fotoskinox 360° Kit – Complete homecarekit met huidverbeterende cosmeceuticals en cosmetische voedingssupplementen voor gebruik na peeling-, depigmentatie- en laserbehandelingen. De producten in deze kit zitten boordevol antioxidanten, de nieuwste generatie peptiden, en groeifactoren. De Fotoskinox 360° Kit beschermt tegen vrije radicalen en de negatieve effecten van uv-, blauw- en zonlicht, én tegen de gevolgen van omgevingsvervuiling voor de huid. Aanbevolen bij huidveroudering, hyperplasie, puistjes en terugkerende huidkanker.  

Inhoud van de kit: Fotoskinox Homecare Serum, Fotoskinox Nutricosmetics, Fotoskinox SPF 50+ (selfcoloring). 

Hairox 360° KitComplete homecarekit voor gebruik na haarbehandelingen zoals mesotherapie en haartransplantaties, met hoogwaardige producten gericht op reductie van haaruitval en stimulatie van nieuwe haargroei. 

De totaalaanpak in deze kit bestaat uit hoogwaardige cosmetische producten zoals een voedend haarserum en shampoo en nutricosmetics (indicatiegerichte voedingssupplementen), die o.a. 5-alfa-reductase remmen, het enzym dat verantwoordelijk is voor haaruitval, de haarzone voeden en de haarwortel heractiveren. Aanbevolen bijalopecia androgenetica. 

Wat erin zit: Hairox Homecare Serum, Hairox Shampoo, Hairox Plus Nutricosmetic. 

 

Bijzondere ingrediënten   

De ingrediënten van alle producten in onze 360° Kits zijn niet allemaal even alledaags, en zorgvuldig afgestemd op de aandoeningen en condities waarvoor je de kits wilt inzetten. En natuurlijk van zuivere, hoge kwaliteit. Net als de verschillende producten in de kits werken ook de ingrediënten samen om je het hoogst mogelijke rendement van je synergetische aanpak te geven. De ingrediënten staan bij elk van de individuele producten in de webshop gespecificeerd aangegeven. 

Slogan

Overzicht producten

Colagenox 360° Kit
Hairox 360° Kit
Hyalurox 360° Kit
Fotoskinox 360° Kit

Voor professionals

Ben je cosmetisch arts, huidtherapeut, huid- of schoonheidsspecialist en geïnteresseerd om fotobiodynamische behandelingen en/of microneedlingtherapieën met deep serums in je praktijk te gaan aanbieden?

Hier vind je meer informatie over de fotobiodynamische behandelingen en deze pagina gaat dieper in op microneedling met deep serums.