Nutricosmetics

Een gave huid van binnenuit 

Stoor jij je aan de donkere vlekken of de pigmentplekken in je gezicht? Heb je (alweer veel te lang naar je zin) last van acne? Ben je niet blij met alle rimpeltjes, fijne lijntjes, plekjes en vlekjes en andere tekenen van huidveroudering die je in de spiegel tegenkomt? Of heb je een vale, schrale, of doffe huid die je wel weer eens lekker wilt zien stralen? 

Ben je op zoek naar serieuze oplossingen voor deze problemen en naar intensieve huidverbetering – zonder daarvoor naar paardenmiddelen te hoeven grijpen of je toevlucht te moeten zoeken in cosmetische ingrepen? 

Wist je dat nutricosmetics een grote rol spelen in het bereiken van je doel? 

Wat zijn nutricosmetics en wat heb je eraan?

Voeding en voedingssupplementen hebben een (wetenschappelijk onderbouwde) grote invloed niet alleen op onze algehele gezondheid, maar ook op de schoonheid van onze huid. Met voeding alleen, hoe evenwichtig ook, is het bijna onmogelijk om alles binnen te krijgen dat het lichaam dagelijks nodig heeft om dat te bereiken. Nutricosmetics zijn indicatiegerichte cosmetische voedingssupplementen (in begrijpelijke taal: supplementen die specifiek ontwikkeld zijn om gericht bepaalde cosmetische aandoeningen of condities te ondersteunen) die hierbij een zeer krachtige partner vormen, omdat ze essentiële voedingsstoffen leveren om betere en duurzamere resultaten te bereiken.  

Nutricosmetics dragen daartoe al bij als ze stand alone worden gebruikt, maar in combinatie met fotobiodynamische therapie, serums en zonbescherming wordt hun werking nog eens extra versterkt. 

Hoe werkt zo’n combinatie?

Dat kan op twee manieren.  

  1. Nutricosmetics kunnen onderdeel zijn van een indicatiegerichte fotobiodynamische therapie (een vorm van lichttherapie waarbij de huidcellen gevoelig worden gemaakt voor de combinatie van zuurstof en licht, wat de huid in staat stelt zichzelf te regenereren en herstellen). Zo’n therapie is in feite een trilogie, opgebouwd uit
    1. behandeling met een fotobiodynamisch HDD-masker bij een professionele behandelaar, in combinatie met
    2. thuisgebruik van homecare-cosmeceuticals en
    3. nutricosmetics, om de resultaten van de behandeling te optimaliseren.
     
  2. Nutricosmetics kunnen deel uitmaken van een 360° Kit. We noemen het 360°-synergie omdat zo’n kit een indicatiegerichte totaalaanpak bevat bestaande uit hoogwaardige cosmetische producten zoals een serum, zonbescherming en nutricosmetics. 


Maar nogmaals: ook stand alone dragen nutricosmetics een belangrijk steentje bij aan het doel dat je wilt bereiken. Dat heeft vooral te maken met de doelgerichte samenstelling van de ingrediënten en hun synergetische werking.
 

Bijzondere ingrediënten

De ingrediënten (niet allemaal even alledaags!) zijn zorgvuldig afgestemd op de aandoeningen en condities waarvoor je de nutricosmetics wilt gebruiken. En natuurlijk van zuivere, hoge kwaliteit. Ze werken samen om je het hoogst mogelijke rendement van het gebruik van nutricosmetics te geven. De ingrediënten staan bij elk van onze nutricosmetics in de webshop gespecificeerd aangegeven. 

Voor welke nutricosmetics kun je bij ons terecht? 

QSkin is distributeur van Skymedic nutricosmetics. Skymedic is een gespecialiseerde producent van de beste nutricosmetics op de markt. De totstandkoming van deze bijzondere voedingssupplementen is gebaseerd op klinische studies* om de resultaten van de behandelingen van patiënten te maximaliseren. Dankzij beproefde formules worden de belangrijkste behoeften op dermatologisch gebied met deze producten gedekt. 

Wij leveren de volgende Skymedics nutricosmetics (klik op de titel of het plaatje van het product voor meer informatie): 

Colagenox Nutricosmetics  – stimuleert onze eigen collageenproductie dankzij hoge doses aminozuren en precursors van collageen, zoals glycine, proline en lysine, en bevordert de elasticiteit en stevigheid van de huid van binnenuit. Je huid gaat er weer soepeler, steviger en strakker uitzien.

Hairox Plus Nutricosmetics – de complete behandeling die haaruitval bij mannen en vrouwen tegengaat door de negatieve effecten van dihydrotestosteron (DHT) te remmen. De beproefde formule van Hairox Plus Nutricosmetics vertraagt haaruitval en stimuleert de groei van sterk en glanzend haar.

Hyalurox Nutricosmetics – dé oplossing voor hyaluronzuurverlies door huidveroudering. Wist je dat je huid tot 75% hyaluronzuur kan verliezen naarmate je ouder wordt? Hyaluronzuur is een van de essentiële bestanddelen van onze huid en is verantwoordelijk voor volume, herstel, elasticiteit en hydratatie.

Fotoskinox Nutricosmetics – niet alleen een hoogwaardig voedingssupplement, maar ook een ‘photoimmunoprotector’ met antioxidanten en een drievoudige werking: repareert, verzorgt en beschermt de (gevoelige) huid, ook tegen uv-stralen en vrije radicalen.

In onze webshop vind je meer informatie over (ingrediënten in) de nutricosmetics. Ook de 360° Kits worden er uitvoerig beschreven en geven inzicht in de elkaar versterkende samenhang tussen nutricosmetics, serums en sunprotection die deze kits je bieden. 

Slogan

Overzicht producten

Colagenox Nutricosmetics
Hairox Plus Nutricosmetics
Hyalurox Nutricosmetics
Fotoskinox Nutricosmetics

Voor professionals

Ben je cosmetisch arts, huidtherapeut, huid- of schoonheidsspecialist en geïnteresseerd om fotobiodynamische behandelingen in je praktijk te gaan aanbieden?

Hier vind je meer informatie over de fotobiodynamische behandelingen en deze pagina gaat dieper in op microneedling met deep serums.