Fotoskinox Nutricosmetics

 62,00

Beschermt, repareert en verzorgt de gevoelige huid die aan de zon wordt blootgesteld van binnenuit.

Fotoskinox is niet alleen een hoogwaardig voedingssupplement, maar ook een ‘photoimmunoprotector’ met antioxidanten en een drievoudige werking. Repareert, verzorgt en beschermt de (gevoelige) huid, ook tegen uv-stralen en vrije radicalen. Het gebruik van Fotoskinox Nutricosmetics is ook aan te bevelen na thermische cosmetische behandelingen zoals peelings- en laserbehandelingen.

Op voorraad

SKU: NUTPRTCFOTO-001 Categorieën: , Merk:

Beschrijving

Fotoskinox beschermt tegen vrije radicalen en de negatieve effecten van uv-straling dankzij de nieuwste generatie antioxidanten, die de huid van binnenuit voeden, herstellen en beschermen.
Bevat bioactieve voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong, die de celwerking optimaliseren en vroegtijdige huidveroudering tegengaan. Geschikt voor mannen en vrouwen.

Eigenschappen

Antioxidant
Anti-aging
Beschermt tegen vrije radicalen
OH-remming en -vermindering
Ontstekingsremmend
Beschermt tegen de negatieve effecten van zonnestralen

De samenstelling van ingrediënten van Fotoskinox maakt het een uniek product in de markt. We highlighten de volgende ingrediënten:

Citrusbioflavonoïde is het meest geteelde fruitgewas in de wereld. Studies suggereren dat het bestanddeel hesperidine een remmende werking zou kunnen hebben op klachten als gevolg van zonneschade aan de huid.

Astaxanthine is een uiterst krachtige antioxidant en vrijeradicalenvanger: 65 keer sterker dan vitamine C. Een studie uit 2012 laat zien dat deze carotenoïde helpt om rimpels en ouderdomsvlekken glad te strijken en huidverjongende effecten heeft.

Nicotinamide, ook wel bekend als vitamine B3, zorgt voor de aanmaak van natuurlijke huidvetten die de barrièrefunctie van de huid versterken. Hierdoor verliest de huid minder vocht, is beter bestand tegen invloeden van buitenaf en zal minder snel verouderen.

Inhoud verpakking

Fotoskinox Nutricosmetic – 30 capsules (maandverpakking)

Ingrediënten

Nicotinamide 54 mg
Polypodium leucotomos 240 mg
Citrusbioflavonoïden 200 mg
Groene thee 50 mg
Astaxanthine 5 mg
Bètacaroteen 5 mg
Vitamine C 50 mg
Magnesiumstearaat (antiklontermiddel) 36 mg
Siliciumdioxide (antiklontermiddel) 20 mg

Indicaties

Zonneallergie
Huidveroudering
Zonschade
Hyperplasie
Acne

Gerelateerde producten