Peel2Glow Refine & Allure – 3x 1 behandeling

 35,00

(Prijs is voor 3 stuks enkele verpakkingen met 1 behandeling per verpakking.)

Draagt bij aan het herstel van de gezichtscontouren en laat de huid weer stralen

Peel2Glow Refine & Allure bevordert de afbraak van eiwitten en vetcellen in de huid, o.a. dankzij de enzymatische peel en de actieve vetcelverkleiner. Stimuleert biorevitalisatie en de aanmaak van collageen en elastine. Reinigt en hydrateert de huid. Bevordert de aanmaak van hyaluronzuur, versterkt de huid met antioxidanten en beschermt haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor draagt Peel2Glow Refine & Allure bij aan ‘facial reshaping’ en zorgt het voor een gehydrateerde en zachte huid met een jeugdige, soepele teint.

Peel2Glow Refine & Allure is een uniek tweestappenproduct, bestaande uit een peel en een glowbooster, die snel zichtbare resultaten geven. De werkzame stoffen in de peel zorgen voor optimale loslating van het stratum corneum (bovenste laag van de opperhuid), waardoor de actieve ingrediënten uit de ‘glow’ dieper kunnen penetreren.
Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes, inclusief zeer gevoelige huid en acnegevoelige huid.

Peel2Glow is heerlijk als eenmalige oppepper voor de huid, bijvoorbeeld als je naar een feestje (of andere speciale gelegenheid) gaat, of gewoon om jezelf te verwennen.

Tip: gebruik Peel2Glow ook eens als kuur van 5 dagelijkse behandelingen. Je zult versteld staan van de zichtbare huidverbetering die dat oplevert.

We adviseren je sowieso om iedere 2-3 weken Peel2Glow te gebruiken voor een duurzaam resultaat!

De verpakking is sierlijk en leuk en het geheel leent zich perfect om cadeau te doen.

Omdat de huid na het exfoliëren extra gevoelig is voor uv-straling, verdient het aanbeveling de met Peel2Glow behandelde huid te beschermen tegen zonlicht (uv) met Neosolex zonnebrand in een mist.

Peel2Glow Refine & Allure - 1 behandeling × 3

Artikelnummer: PCK-00057C Categorie:

Beschrijving

EIGENSCHAPPEN

Enzymatic PEEL

De enzymatische peel in Peel2Glow Refine & Allure is een mild alternatief voor AHA’s. De natuurlijke, actieve ingrediënten in de enzymatische peel verteren alleen eiwitten, waardoor dode huidcellen worden opgelost zonder levend weefsel te beschadigen. De structuur van de huid wordt verbeterd en  een jongere, gezondere huid met een natuurlijke glans wordt zichtbaar. De huid ziet er zachter uit en voelt zachter aan.

Geschikt voor de droge en gevoelige huid. pH 5,1.

Actieve ingrediënten:

  • protease Bacillus Ferment
  • vitamine E
  • HA-booster
  • bisabolol
  • gemberwortelextract

Klik hier voor de volledige ingrediëntenlijst (INCI).

Hoe werkt het?

Protease Bacillus Ferment bevordert de afbraak van eiwitten en de vorming van melanine uit tyrosine. Heeft een keratolytische werking waardoor de buitenste laag van de huid op natuurlijke wijze loskomt en vervelt. Reinigt en hydrateert de huid en verbetert de teint en de uiterlijke kenmerken. Vitaliseert doffe huid.  Herstelt en onderhoudt de barrièrefunctie van de huid. Ondersteunt en verbetert huid met ontstekingen die geassocieerd worden met  overbelasting of aantasting van de huid.¹

Het huidbeschermingscomplex (vitamine E, HA-booster en bisabolol) biedt een breedspectrumoplossing gericht op alle belangrijke ontstekingsmediatoren (IL-1α, TNF-α, IL-6, IL-8, COX-2 & PGE-2), waardoor roodheid wordt verminderd en de huid langdurig goed blijft aanvoelen. Ruimt vrije radicalen op en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonnestraling. Bevordert aanmaak van hyaluronzuur en maakt de huid zachter.

¹ Application of Protease Technology in Dermatology – Rationale for Incorporation into Skin Care with Initial Observations on Formulations Designed for Skin Cleansing, Maintenance of Hydration, and Restoration of the Epidermal Permeability Barrier – J Clin Aesthet Dermatol.2013 Jun; 6(6): 14–22.

Refine & Allure GLOW

Ingrediënten:

  • groeifactoren (EGF, IGF-1, FGF en VEGF)
  • actieve adipocytenmodulator
  • hydraterend complex (hyaluronzuur, vitamine B9 en aminozuren)

Klik hier voor de volledige ingrediëntenlijst (INCI).

Hoe werkt het?

Het groeifactorencomplex bevordert de verhoogde uitscheiding van groeifactoren door fibroblasten en stimuleert zo de biorevitalisatie, de vorming van collageen en elastine, waardoor de natuurlijke uitstraling van de huid wordt verbeterd.

De actieve adipocytenmodulator stimuleert vetafbraak in de cellen en vermindert het vetgehalte aanzienlijk, waarmee het bijdraagt aan herstel van de gezichtscontouren.

Het hydraterende complex van hyaluronzuur, vitamine B9 en aminozuren geeft krachtige bescherming tegen door uv veroorzaakte huidschade door verbetering van het DNA-herstel en een sterke anti-immunosuppressieve activiteit. Hydrateert de huid en versterkt haar met antioxidanten. Geeft een jeugdige en soepele teint.

GEBRUIKSAANWIJZING

Hier kun je de gebruiksaanwijzing downloaden voor je cliënten

Tip: wrijf voor gebruik de ampul voorzichtig een beetje warm tussen je vingertoppen of handpalmen.

Neosolex zonbeschering na Peel2Glow

Omdat de huid na het exfoliëren extra gevoelig is voor uv-straling, verdient het aanbeveling de met Peel2Glow behandelde huid te beschermen tegen zonlicht (uv). Neosolex is een transparante, vloeibare zonnebrand in een mist, die met SPF 50+ bescherming biedt tegen uva- en uvb-stralen. Deze mist heeft een lichte textuur, geeft een matte finish, kan over make-up worden gebruikt en is ook geschikt voor de gevoelige huid.


Download hier de informatiefolder over de Peel2Glow-productlijn