Pakket sachets Benebellum® in beachbag

 12,50

 

Dit pakket bevat 16 sachets (4×4) Benebellum home care producten in een geel transparante beachbag.

De eigenschappen en ingrediënten van elk product staan beschreven bij de ‘hoofd’-producten. Klik op het sachet van je keuze om daar terecht te komen.

 

 

Uitverkocht

Artikelnummer: SA-00035 Categorieën: ,

Beschrijving

EIGENSCHAPPEN

De onderliggende oorzaak van hyperpigmentatie is een overmatige activiteit van de melanocyten (de pigmentvormende cellen). Deze overactiviteit kan verschillende oorzaken hebben: niet alleen krijgen melanocyten (bepaald type huidcellen) signalen om grote hoeveelheden melanine aan te gaan maken, het kan ook veroorzaakt worden door afbraak van collageen, afwijkingen in de huidbarrière, oxidatieve stress (een teveel aan vrije radicalen) en/of zonlicht (niet alleen uva en uvb, maar ook en vooral HEV (High Energy Visible)-licht, het zogenaamde ‘blue light’ dat wordt afgegeven door kunstlicht zoals van beeldschermen).
Recent onderzoek* naar huidschade laat zien dat uva/uvb samen verantwoordelijk zijn voor 5,1% en HEV voor maar liefst 40% van alle schade aan de huid die wordt veroorzaakt door straling.

*Mc Daniel et al – 2018

PRODUCT

Pakket van 16 Benebellum crèmesachets in een beachbag

EIGENSCHAPPEN EN ACTIEVE INGREDIËNTEN

De eigenschappen en ingrediënten van elk product staan beschreven bij de ‘hoofd’-producten. Klik op het sachet van je keuze om daar terecht te komen.

 

 

VERPAKKING

16 sachets,  van ieder 2 gram

 

Andere suggesties…