Quality
for your
Skin

INNODERM by QSkin 

HYALURONZUUR VAN INNODERM

Het hyaluronzuur met de hoogste moleculaire dichtheid op de markt 

Over Innoderm en het Innoderm-laboratorium

Het Innoderm-laboratorium wordt gevormd door een multidisciplinair Frans team van deskundigen die al meer dan 15 jaar met hart en ziel bezig zijn met innovatie in de dermocosmetica. 

Als pionier op het gebied van hyaluronzuur, selecteert het Research & Development Team de beste bio-ingrediënten en ontwikkelt optimale samenwerkingsverbanden om je huid gericht en veilig te kunnen behandelen. 

 

De Innoderm-lijn

De Hyalu Serum 2.3®-lijn, die in 2005 gelanceerd werd en continu verder wordt ontwikkeld, combineert geavanceerde biotechnologieën met natuurlijke formules en ingrediënten die volledig biocompatibel zijn met de huid in producten die werkelijk klinisch doeltreffend zijn. 

 Gebruik van dit zuivere en natuurlijke, hooggeconcentreerde hyaluronzuur met een hoge dichtheid resulteert in versteviging, aanzienlijke revitalisering en vermindering van rimpels en fijne lijntjes, in het bijzonder voor gevoelige en/of vochtarme huid. Een lijn die recht op zijn doel afgaat. 

Het hyaluronzuur met de hoogste moleculaire dichtheid op de markt 

Hyaluronzuur speelt een essentiële rol in de activiteit van huidcellen (migratie, informatie-uitwisseling, differentiatie) en is actief betrokken bij alles wat met huidherstel te maken heeft. Dat maakt hyaluronzuur tot een van de belangrijkste en meest gebruikte ingrediënten in cosmetische anti-agingtherapieën. 

Dankzij onze moleculair-biologische technologie richt de werking van het hooggeconcentreerde hyaluronzuur zich op 2 specifieke effecten:  

  1. onmiddellijke en langdurige hydratatie 
  2. stimulering van de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur door de huid zelf 

 

Wat maakt ons HD-hyaluronzuur anders? 

Het is het hyaluronzuur met de hoogste moleculaire dichtheid (HD) en in de hoogste concentratie op de markt, waardoor het een snel hydraterende en diep verzachtende werking heeft, maar ook een langdurig en anti-agingeffect. 

Dankzij een gepatenteerde combinatie van melkzuur en glycerol wordt hyaluronzuur op de huid gehydrolyseerd, waarbij deeltjes vrijkomen die tot diep in de huid doordringen en daar diverse biologische cycli activeren, waaronder de synthese van het huideigen hyaluronzuur. Dit hele proces brengt een unieke vicieuze circle of beauty op gang. 

De Innoderm-lijn bestaat uit drie producten met elk een hoge concentratie aan hyaluronzuur

Hyalu Serum 2.3 Anti-agingserum
Hyalu Serum 2.3 Oogcontourcrème
Hyalu Serum 2.3 Micellair reinigingswater

Over hyaluronzuur en huidveroudering 

Hyaluronzuur is hét essentiële element voor de continuïteit van belangrijke revitaliseringsprocessen in de huid. 

Hyaluronzuur is een indrukwekkende molecule die een meervoudige rol speelt bij anti-aging:  

  • zet de huid aan tot verhoging van de elasticiteit en tot versteviging, voor een dikkere huid 
  • houdt elastinevezels soepel en verbetert de opbouw en het herstel van verschillende soorten collageen, voor een stevigere huid 
  • vult letterlijk de membranen op van de keratinocyten (hoofdcellen van de opperhuid), voor een zachtere huid 
  • regelt de celactiviteit (migratie, informatie-uitwisseling, differentiatie) en bevordert huidherstel, voor een jongere huid 
Effecten van het gebruik van Hyalu Serum 2.3 na 28 dagen.

De technische kant van hyaluronzuur 

Huidveroudering is een natuurlijk verschijnsel dat wordt gekenmerkt door de fysiologische verandering van de activiteit van keratinocyten (de cellen die de bestanddelen van de huid produceren) en van de epidermale functies.  

Hyaluronzuur (HA) is een glycosaminoglycaan met een hoogmoleculair gewicht dat van nature voorkomt in de extracellulaire matrix van de huid en vele functies heeft, waaronder weefselvorming, -herstel en vernieuwing.  

Ons lichaam bevat ongeveer 15g HA waarvan elke dag 5g wordt vernieuwd. 50% van dit totaal zit in onze huid. Na ons 40e levensjaar verliezen we elk jaar 1% van de in ons lichaam aanwezige HA, wat huidveroudering versnelt. 

Wanneer Innoderms HA van hoogmoleculair gewicht op de huid wordt aangebracht, breken natuurlijke hyaluronidases (enzymen) het af tot kleinere deeltjes (waaronder tetrasacchariden) die de huid binnendringen en daar de werkzame stoffen voor de aanmaak van goede kwaliteit HA activeren, evenals een keten aan anti-agingverschijnselen. 

Om dit effect te maximaliseren, hebben we onze HA gecombineerd met glycerol en natriumlactaat en zo een uniek biomimetisch complex gevormd. Dit complex verhoogt zowel de enzymatische afbraak van HA als de penetratie in de huid. 

Wat er gebeurt, is dat glycerol de optimale vochtigheid die nodig is voor de enzymatische activiteit handhaaft, terwijl natriumlactaat (dat een AHA (alfahydroxyzuur) is), een diepere penetratie van de HA-deeltjes mogelijk maakt door de buitenkant van de epidermis te ontregelen en een optimale pH van 6,4 te handhaven. 

Ben jij behandelaar en wil je deze mooie productlijn in je praktijk gaan aanbieden?

Vul dan dit formulier in, of stuur een e-mail naar hello@qskin.nl. Een belletje kan natuurlijk ook: 0343 23 51 00.

Innoderm. Producten met een diep bereik.